Akçakoca'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Akçakoca'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Akçakoca\'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor

Akçakoca’da ilçe temizliğine ve halk sağlığına büyük önem veren Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynırlarını önce yıkıyor, sonra ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

16.11.2015 15:56

Akçakoca'da ilçe temizliğine ve halk sağlığına büyük önem veren Akçakoca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynırlarını önce yıkıyor, sonra ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projeler, alt ve üst yapı çalışmaları kadar ilçenin temizliğinin de önemli olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi "Belediyemiz kentsel dönüşüm projeleri, sosyal projeler başta olmak üzere birçok projeyi yürütüyor. İlçemizin fiziki mekanı ve temizliği de en az bu projeler kadar önemlidir. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin yaptığı çalışmaları halk sağlığının korunması açısından oldukça önemli buluyorum. Ekiplerimiz yalnızca sokakları süpürmekle kalmıyor mevsimsel şartlara göre kaldırımları da yıkıyor. Bunların haricinde yine, kullanılan pazar yerleri ve çöp konteynırları da düzenli olarak hijyenik suyla yıkanıyor. Bu noktalarda yaptığımız çalışmalar halk sağlığına doğrudan katkısı olacak çalışmalardır. Belediye olarak bir yandan projelerimizi sürdürürken bir yandan da ilçemizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakoca'da Çöp Konteynırları Dezenfekte Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement