Aksaray'da Bisiklet Şenliği - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Bisiklet Şenliği

Aksaray\'da Bisiklet Şenliği

Aksaray'da 32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Aksaray Belediyesi önünden bisiklet yarışması başladı.

06.09.2014 17:23  Güncelleme: 17:44

Aksaray'da 32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivali kapsamında Aksaray Belediyesi önünden bisiklet yarışmasının startı verildi.

Aksaray'da festival coşkusu tüm hızıyla devam ederken, festivalin ikinci gününde Aksaray il merkezinde bisiklet şenliği düzenlendi. Belediye önünde başlayan şenlikte bisiklet sürücüleri yarışmaya katılmadan önce son kontrollerini yaparken, Belediye Başkanı Güven Kemerkaya, yarışma öncesinde herkese başarılar diledi ve yarışmayı hak edenin kazanması dileğinde bulundu. Belediye binası önünde bir araya gelen bisiklet tutkunları, Belediye Başkan Yarımcıları Yılmaz İlhan, Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı ve Nuri Danışman'nın start vermesiyle yarışmaya başladı. Yarışmada bisiklet sürücüleri kısa bir şehir turu yaparak, Ihlara'ya gitmek üzere yola çıktı. Yarışma güzergahında olası kazalarının önüne geçmek için geniş güvenlik önlemleri alındı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Bisiklet Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement