Asp Müdürü Ruh Sağlığında Sıkıntı Olan Çocuğun Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Asp Müdürü Ruh Sağlığında Sıkıntı Olan Çocuğun Ailesini Ziyaret Etti

Asp Müdürü Ruh Sağlığında Sıkıntı Olan Çocuğun Ailesini Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, ruhsal anlamda sıkıntı yaşayan Sedat Şımarık’ı evinde ziyaret etti.

20.05.2016 18:24

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, ruhsal anlamda sıkıntı yaşayan Sedat Şımarık'ı evinde ziyaret etti.

Ruhsal olarak sıkıntılı olduğu öğrenilen Sedat Şımarık'ı ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Sağır ailesine ASP İl Müdürlüğü olarak gereken yardımın yapıldığını söyledi.

Demirkol ziyarette yaptığı açıklamada, " Bugün ruh sağlığı kendisine engel teşkil eden Sedat Şımarık'ın ailesini ziyaret ettik. ASP İl Müdürlüğü olarak Sağır ailesine gereken yardım yapıldı. Hilvan kaymakamlığı tarafından ailenin evi onarılmış, ihtiyacı olan eşyalar alınmıştır. Bundan sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak aileyi yalnız bırakılmayacak, düzenli olarak ziyaret edilip ihtiyaçları giderilecektir. Bunun yanında çocuklarının eğitiminden geri kalmamaları sağlanacaktır. Siverek Sosyal Hizmet Merkezi personelleri tarafından aileye danışma yönlendirme eğitimleri verilecektir " şeklinde konuştu.

İl Müdürü Murat Demirkol'a Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Kadriye Kocaoğlu ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi personeli Hülya Kaymaz eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asp Müdürü Ruh Sağlığında Sıkıntı Olan Çocuğun Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement