Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Aydın'dan Kısa Kısa

İncirliova Belediyesi tarafından bu yıl 12'nci kez yapılması planlanan "Geleneksel İncir ve Kültür Festivali" iptal edildi.

21.08.2015 16:51

İncirliova Belediyesi tarafından bu yıl 12'nci kez yapılması planlanan "Geleneksel İncir ve Kültür Festivali" iptal edildi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Son zamanlardaki terör olaylarıyla milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan güvenlik güçlerimize yönelik yapılan saldırılar ve ardı arkasına gelen şehit haberlerinden dolayı Geleneksel İncir ve Kültür Festivali Programlarını iptal ettik" dedi.

Koçarlı'da yol yapım çalışmaları

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı ilçesinde bozulan yollar için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Aydın Su Kanalizasyon İşleri (ASKİ)'nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade ederek, "İlçe merkezinde ana caddelerin parke taşları sökülüyor. Altyapı tamamlanarak yaklaşık bir kilometre sıcak asfalt yapılacak. Parke taşı sorunu olan sokaklarında bozuk olan tüm yerleri sökülerek yeniden parke taşı yapılacak" dedi.

Yüzme kursu mezunlarına sertifika

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi tarafından farklı spor dallarında düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından her yıl düzenlenen yaz okulunun bir etkinliği olan yüzme kursu eğitimine, 24 kültür merkezinden katılan 300 öğrenciye sertifikalarını verdi.

Yüzme kursu sonunda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hem yüzme sporunda kendilerini geliştirme hem de yaz ayını faydalı bir şekilde geçirme imkanı buldukları için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement