Ayn-ı Ali Spor Kulübünden Başkan Çerçi'ye Plaket - Son Dakika
Yerel

Ayn-ı Ali Spor Kulübünden Başkan Çerçi'ye Plaket

Ayn-ı Ali Spor Kulübünden Başkan Çerçi\'ye Plaket

Ayn-ı Ali Spor Kulübü Başkanı Enis Sağman, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

09.02.2017 15:33

Ayn-ı Ali Spor Kulübü Başkanı Enis Sağman, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Sağman, amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı Başkan Dr. Çerçi'ye plaket takdim etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi makamında Ayn-ı Ali Spor Kulübü Başkanı Enis Sağman, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularını ağırladı. Ziyarette Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan da hazır bulundu. Kulüp Başkanı Enis Sağman, Yunusemre Belediyesi'nin her zaman amatör spor kulüplerinin yanında yer aldığını ifade ederek Başkan Çerçi'ye plaket takdim etti. Kulüp Başkanı Sağman, "Kulüp yönetimimiz ve futbolcularımız ile başkanımızı ziyaret ederek teşekkür edelim istedik. Yunusemre Belediyesi bu konuda oldukça duyarlı. Bu desteklerin devamının gelmesini istiyoruz." dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye olarak her zaman amatör kulüplerimizin destek veriyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasında spor önemli bir yer teşkil ediyor. Çocuklarımızı gençlerimizi spora teşvik etmek ve onların sporu sevmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımızı süreceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayn-ı Ali Spor Kulübünden Başkan Çerçi'ye Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement