Ayvalık Belediyesi 'İzmir Turizm Fuarı'nda, İki Günde 2 Bin 'Tadımlık Tabak' Sundu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık Belediyesi 'İzmir Turizm Fuarı'nda, İki Günde 2 Bin 'Tadımlık Tabak' Sundu

Ayvalık Belediyesi \'İzmir Turizm Fuarı\'nda, İki Günde 2 Bin \'Tadımlık Tabak\' Sundu

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen ‘Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılan Ayvalık Belediyesi, ilçeye özgü lezzetlerin tadına bakmak isteyen ziyaretçilere, iki günde 2 bin ‘tadımlık tabak’ sundu.

09.12.2022 16:21  Güncelleme: 16:27

Bu yıl 16'ncısı düzenlenen 'Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılan Ayvalık Belediyesi, ilçeye özgü lezzetlerin tadına bakmak isteyen ziyaretçilere, iki günde 2 bin 'tadımlık tabak' sundu.

Ayvalık Belediyesi iştiraklerinden Paşa Limanı Sosyal Tesisleri'nin mutfağında hazırlanan ilçeye özgü mezeler, konukların beğenisini topladı. Ayvalık standında, Belediye Başkan Vekili Semih Varol ve Meclis üyesi Merih Arslan tarafından konuklara sunulan mezeler, kısa sürede tüketildi.

Gastronomi turizminin kent açısından önemini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, şunları söyledi:

"Ayvalık mutfak kültürünü günümüze taşıyanlardan aldığımız güç ve bilgi birikimi ile Ayvalık Belediyesi olarak mutfağımızı yaşatıp, geleceğe taşıyacağız. Bu sorumluluk bilinci ile çalışmalarımıza önem veriyoruz. Genel olarak ele alındığında turizmin içerisinde gastronomi büyük bir anlam ifade ediyor. Misafirlerimiz tarafından tüketilen, yerel kültürümüzün önemli bir parçası olan 'Ayvalık Mutfağı' yerel tarıma ve ekonomik gelişime de katkı sağlamakta. Asırlık bir mutfak olan Ayvalık'a tüm misafirlerimiz bekliyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Ayvalık Belediyesi 'İzmir Turizm Fuarı'nda, İki Günde 2 Bin 'Tadımlık Tabak' Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement