Ayvalık'ta Aydınlatma Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Aydınlatma Tepkisi

Ayvalık\'ta Aydınlatma Tepkisi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları’nın sahil bandında aydınlatma direklerinin yanmaması, tepki toplamaya başladı.

16.06.2014 15:48

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin dünyaca ünlü Sarımsaklı Plajları'nın sahil bandında aydınlatma direklerinin yanmaması, tepki toplamaya başladı.

Sarımsaklı'nın Atatürk Bulvarı üzerinde, eski Sarımsaklı AVM ile Dörtyol arasında bulunan sahil bandı ve yürüyüş yolunda aydınlatma direklerinin yanmaması bölgedeki esnaf ve vatandaşların tepkisini çekiyor. Bölge esnafı; söz konusu aydınlatma direkleri nedeniyle karanlık bir caddede ve sadece kendi mekanlarının ışıklarıyla çevrenin aydınlandığını ve vatandaşların da bundan yararlandığını bildiriyor. Bölgede esnaflık yapan bir vatandaş, Ayvalık'ın turizm sezonunun son derece kısa olduğuna işaret ederek, "Bu yıl Ramazan ayı ve hemen akabinde de Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu yüzden de tahminen 1 ay süresince iş yapabilme imkanımız olacak. Ama Sarımsaklı'nın merkezinde bu aydınlatma direklerinin yanmaması nedeniyle yerli ve yabancı turistler bu caddeden geçmek istemiyor. Tabi buda bizim için ekonomik anlamda olumsuzluk anlamına geliyor" diyerek tepkilerini dile getirdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Aydınlatma Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement