Ayvalık'ta Eğitim Yönetim Semineri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Eğitim Yönetim Semineri Sona Erdi

Ayvalık\'ta Eğitim Yönetim Semineri Sona Erdi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Eğitim Yönetim Semineri sona erdi.

18.01.2015 09:03

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Eğitim Yönetim Semineri sona erdi.

Ayvalık'ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen final etkinliğinde; Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Dairesi Başkanı Sayın Ertuğrul Geçgil de hazır bulundu.

Eğitim süresince; Mezunların İzlenmesi, Okul/Alan/Dal Açma-Kapatma ve Pansiyon, Eğitim Politikaları ve Bütçe ile İlgili Mevzuat, Kalite Geliştirme ile ilgili çalışmalar, Hukuk ve Mevzuat uygulamaları ile ilgili mevzuat, Öğrenci İşleri Faaliyet Alanına Giren Konular, Program ve Öğretim Materyalleri ile ilgili iş ve işlemler gibi konular masaya yatırıldığı seminerde; Türkiye genelindeki 81 ile ve bu illerle bağlı ilçelerden gelen okul müdürlerine 4 gün süresince bilgilendirilmelerde bulunuldu.

12-16 Ocak tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Eğitim Yönetim Semineri kapanış töreninde Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Dairesi Başkanı Sayın Ertuğrul Geçgil'in seminerin amacına ait yaptığı konuşmanın ardından, seminere 81 ilden gelen okul müdürlerine katılım sertifikaları dağıtıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Eğitim Yönetim Semineri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement