Balcalı Hastanesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Balcalı Hastanesi'nde Bayramlaşma

Balcalı Hastanesi\'nde Bayramlaşma

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

21.09.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi akademik ve idari personeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Bu seneki bayramlaşma 9 günlük resmi tatil nedeniyle daha erken gerçekleştirildi.

Hipokrat Toplantı Salonu fuayesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof Dr. Yeşim Taşova, Başhekim Yardımcıları, Hastane Baş Müdürü Ali Önal, Müdür Yardımcıları ile akademik ve idari personel katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, "Bayramlar barışı ve kardeşliği beraberinde getirir bu bağlamda barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünya özlemiyle Kurban Bayramı'nı karşılıyoruz" dedi.

Başhekim Prof. Dr. Yeşim Taşova da başta hastane çalışanlarının olmak üzere hasta ve hasta yakınları ile tüm Adanalıların yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi çalışanları birbirleriyle bayramlaştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balcalı Hastanesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement