Barış Manço Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Barış Manço Şarkılarıyla Anıldı

Barış Manço Şarkılarıyla Anıldı

Manisa’nın Şehzadeler Belediyesi vefatının 16. yılında Barış Manço’yu unutmadı.

22.02.2015 12:40

Manisa'nın Şehzadeler Belediyesi vefatının 16. yılında Barış Manço'yu unutmadı. 'Barış Manço'yu Anma' konserinde sahne alan Oluşum Anadolu Rock Grubu, merhum sanatçının sevilen şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendirdi.

Şehzadeler Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında bu kez Barış Manço için bir etkinlik düzenledi. Manço'nun 16. ölüm yıl dönümü nedeniyle hazırlanan anma konserinde Oluşum Anadolu Rock Grubu sahne aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Basın Danışmanı Bilal Demir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, Manisa İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ile genç yaşlı çok sayıda vatandaş katıldı.

Grubun solisti İsmail Fethi Altay, merhum sanatçının Gülpembe, Dağlar Dağlar, Kol Düğmeleri, Arkadaşım Eşşek gibi birbirinden güzel eserlerini Manisalılarla birlikte seslendirdi. Altay, kısa bir süre önce vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın fotoğrafının yer aldığı t-shirtle sahneye çıkarak; Barış Manço'nun Dağlar Dağlar şarkısını Özgecan'a armağan etti.

Sanatçıya çiçek takdim eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Barış Manço her birimizin üzerinde büyük izler bırakmıştı. Vefatının 16. Yılında Barış Manço'yu bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Gerçekten de bizim neslimize mührünü vurdu. Tarzıyla, sözleriyle, verdiği mesajlarla bambaşkaydı. İsamil Beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Özgecan'la ilgili mesajdan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi insanlık dışı bir olay yaşandı. İnanıyorum ki o şimdi bir melek. Katillerini lanetliyorum, en ağır şekilde ceza almalarını diliyorum" dedi. İsmail Altay, konseri sahneye çıkarttığı çocuklarla birlikte "Arkadaşım Eşşek" şarkısını söyleyerek sonlandırdı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Barış Manço Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement