Başbakan Erdoğan'a "Eğribel Tüneli" Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Başbakan Erdoğan'a "Eğribel Tüneli" Teşekkürü

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Eğribel Tüneli'nin yapımının Giresun'un ekonomik açıdan gelişimini hızlandıracağına işaret ederek, "Bu projenin yatırıma dönüşmesinde emeği geçen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'ye teşekkür ederiz" dedi.

17.03.2014 11:42

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Eğribel Tüneli'nin yapımının Giresun'un ekonomik açıdan gelişimini hızlandıracağına işaret ederek, "Bu projenin yatırıma dönüşmesinde emeği geçen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'ye teşekkür ederiz" dedi.

Çakırmelikoğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Giresun halkına Eğribel Tüneli'nin yapımının 2014 yılı ek programına alındığı yönünde müjde verdiğini anımsattı.

Eğribel Tüneli'nin, Giresun'un en önemli yatırımlarından biri olacağını ifade eden Çakırmelikoğlu, "Bu projenin yatırıma dönüşmesinde emeği geçen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli başta olmak üzere diğer milletvekillerimize, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum örgütlerine ve basın yayın kuruluşlarımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Projenin tamamlanmasıyla Giresun'un ekonomik olarak gelişiminin hızlanacağına işaret eden Çakırmelikoğlu, şöyle devam etti:

"GTSO olarak, Giresun adına önceliklerimiz ulaşım ve yatırımların teşvikidir. Son yıllarda Karadeniz Sahil Yolu ve Ordu-Giresun Havaalanı yatırımları bölgemizin kalkınmasında ciddi argümanlar oluşturmuştur. Sahil boyunda yaşanan bu değişimin iç bölgeler ile desteklenmesi ise başta Giresun-Dereli- Şebinkarahisar yol standartlarının artırılması ve Eğribel Geçidi engelinin tünel vasıtasıyla geçilmesi ile mümkün olduğu bir gerçektir. Bu bağlamda son yıllarda mücadelesi verilen yol standardının iyileştirilmesi ve tünel projesi geçtiğimiz günlerde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenmiştir. Giresun'un ekonomisine katkı sağlayacak ve nüfusunun yüzde 20'sinin bulunduğu bölgesi ile etkileşimini artıracak projenin yatırım çalışmalarının da ivedilikle tamamlanmasını arzulamaktayız." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başbakan Erdoğan'a 'Eğribel Tüneli' Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement