Başkan Çerçioğlu, Ortaklar'da Vatandaşları Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Ortaklar'da Vatandaşları Dinledi

Başkan Çerçioğlu, Ortaklar\'da Vatandaşları Dinledi

Aydın Belediye Başkanı ve Aydın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ortaklar’ı ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.

11.03.2014 10:30

Aydın Belediye Başkanı ve Aydın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ortaklar'ı ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Germencik Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yavaşoğlu'nun da eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu, Ortaklar'da adeta gövde gösterisi yaptı.

Binlerce kişinin oluşturduğu konvoy ile birlikte Ortaklar'a gelen Başkan Çerçioğlu,yoğun ilgi karşılanırken kalabalık nedeniyle güçlükle ilerleyebildi.

"Aydın seninle gurur duyuyor" tezahüratları ve alkışlarla yoğun kalabalığa seslenen ve Ortaklar'ın çehresini değiştireceklerini kaydeden Başkan Çerçioğlu, Ahmet Yavaşoğlu ile birlikte Ortaklar'a hizmet akıtacaklarının sözünü verdi.

Ortaklar'da 5 yılın boş geçtiğini savunan Başkan Çerçioğlu'nun "Biz siyaset yapmadık. Biz hizmete talibiz. Az zamanda çok iş yaptık ve yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir" şeklindeki sözleri vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı. Başkan Çerçioğlu Aydın'da hayata geçirdiği projelerin sunumunu gerçekleştirerek sevgi gösterileri ile Ortaklar'dan ayrıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Ortaklar'da Vatandaşları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement