Başkan Dişli'ye Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli'ye Ziyaretçi Akını

Başkan Dişli\'ye Ziyaretçi Akını

Yerel seçimlerde oyunu yüzde 15 arttıran Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye ziyaretler devam ediyor.

15.04.2014 16:29

Yerel seçimlerde oyunu yüzde 15 arttıran Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye ziyaretler devam ediyor.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye seçim sonrasında yapılan "Hayırlı Olsun" ziyaretleri bu hafta da yoğun başladı. Başkan Dişli'yi Memur-Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali ve Memur-Sen'e bağlı Diyanet-Sen Başkanı Ali Güzeldal, Memur-Sen Kadın Kolları Başkanı Zeliha Akçe, Birlik Haber-Sen İl Başkanı İhsan Yılmaz, Eğitim Birsen Sakarya Şubesi Başkanı Oğuzhan Özkan, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Zeki Birinci, Sağlık-Sen Şube Başkanı, Eğitim Birsen Üniversite Şube Başkanı Yaşar Kahraman, Ulaştırma Memur-Sen İl Başkanı İsmail Yıldız, Kültür Sen İl Başkanı Yusuf İlker Şahin ziyaret ederek Başkan Dişli'ye yeni görevinde başarı diledi. Başkan Dişli, sendika başkanları ve görevleri hakkında bilgi alarak, sendikacılığın doğru iş olduğunu ve yönetim konusunda şehre büyük katkıları olduğunu kaydetti.

Başkan Dişli'yi daha sonra Adapazarı İlçe Müftüsü Sait Emin Arınaz, Sakarya Doğal Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Osman Zor ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kasaplar Derneği Başkanı Nihat Kobal ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Dişli'yi ziyaret etti. Müftü Sait Emin Arınaz, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile hem Başkan Dişli'ye hemde Dişli'ye konuk olarak gelen misafirlerine karanfil dağıtarak Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı.

Hızırtepe eski Muhtarlarından İbrahim Topalak, Başkan Dişli'yi tebrik ederek, "Bu hükümete ve güleryüzlü belediye başkanlarımıza ne kadar şükür etsek az. Devlete millete faydalı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Sizin gibi centilmen çalışkan başkanları takdir ediyorum. Hepinize Allah güç ve kuvvet versin"dedi. Başkan Dişli'yi tebrik eden Doğal Varlıkları Koruma Derneği Başkanı Osman Zor, "Yeni dönemde de inşallah geçmişteki tecrübelerinizle güzel hizmetlerinize devam edersiniz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli'ye Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement