Başkan Gümrükçüoğlu Maçka İlçesi Muhtarları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu Maçka İlçesi Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Başkan Gümrükçüoğlu Maçka İlçesi Muhtarları ile Bir Araya Geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçelerdeki muhtarlarla yaptığı toplantılarını sürdürüyor.

15.05.2015 10:55

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçelerdeki muhtarlarla yaptığı toplantılarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Cengiz Çolak, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ve meclis üyelerinin de katılımıyla Maçka ilçesindeki bir otelde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, Maçka'yı ve Trabzon'u hep birlikte geleceğe taşımak için çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini söyledi.

Muhtarların önemli bir kamu görevi yürüttüklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Elimizdeki imkanlar ölçüsünde muhtarlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızla belirli periyotlarla bir araya geliyoruz. Çünkü onlar bizim mesai arkadaşlarımızdır" dedi. Bahar ayının gelmesiyle birlikte yol, su ve kanal çalışmalarına başlandığını kaydeden Gümrükçüoğlu, "Kasım ayına kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlçe belediye başkanlarımızla, siyasilerimizle, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla bir ve beraber hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Her zaman muhtarlarımızın emrindeyiz ve kapılarımız sonuna kadar muhtarlarımıza açıktır. Muhtarlarımızın her istediği aynı anda olamayabilir ama imkanlar ölçüsünde belirli zaman periyotları içerisinde taleplerinizi yerine getirme gayreti içerisinde oluyoruz. Süreç içerisinde adım adım takip etme cihetine gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzon genelinde bu yıl 100 milyonluk asfalt, beton yol yanı sıra su ve altyapı çalışması yapmayı planladıklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, "İlçe belediye başkanlarımız ve mahalle muhtarlarımızın taleplerine göre yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm ilçelerimizde ve mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yatırımları adaletli bir şekilde dağıtmaya gayret edeceğiz. Bunu yaparken de ilçelerin alanı, nüfusu, yol ağı ve bugüne kadar yapılanların gözden geçirilmesi kriterlerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetlerimizi etkin bir şekilde sürdürebilmemiz için ekonomik ve siyasi istikrar olması lazım. Bu nedenle 7 Haziran'daki seçim çok önemli. Hangi siyasi görüşten olursa olsun vatandaşlarımızın bu seçimde de istikrara oy vereceğine inanıyorum ve bekliyorum" şeklinde konuştu.

Maçka'nın önemli bir turizm merkezi olduğuna da dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, Maçka'yı bu anlamda daha da ileriye taşımak ve turizmde çeşitliliği artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, "Maçka için önemli hassasiyetlerimiz var. Maçka'nın bir turizm vadisi olabilmesini, Sümela bölgesinin düzenlenmesi, teleferik, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile yürütülen çalışmalar, aynı zamanda yeni konaklama tesislerinin yapılmaya çalışılması, Kuştul, Vazelon bölgelerinin tekrar elden geçirilmesi ve ulaşımlarının daha rahat hale getirilmesini, ayrıca en büyük dev iş olarak Cami Boğazı tarafına Sümela'dan yapılmakta olan yolun bu yıl sonuna kadar tamamlanmasını, büyük turizm yatırımlarına kış ve yayla turizmi olarak açılabilmesi ile bu bölge ve Maçka yükselen yıldız olacak. Gelirler olarak da yükselen yıldız olacak, turizm olarak da yükselen yıldız olacak. Buna emin olun" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu Maçka İlçesi Muhtarları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement