Başkan Kara, Sahur'da Yavuz Selim Mahallesi ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Kara, Sahur'da Yavuz Selim Mahallesi ile Buluştu

Başkan Kara, Sahur\'da Yavuz Selim Mahallesi ile Buluştu

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, geleneksel hale gelen Sahurlara bir yenisini ekleyerek, Yavuz Sultan Selim Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

21.07.2014 12:55

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, geleneksel hale gelen Sahurlara bir yenisini ekleyerek, Yavuz Sultan Selim Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Sahur programına eşiyle katılan Başkan Kara sahur öncesi gelen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak "hoş geldiniz" dedi.

Havanın serin olmasın rağmen mahalleli sahur programına oldukça ilgi gösterdi. Güzel bir ortamda gerçekleşen sahur programında bir konuşma yapan Başkan Kara, ortamın güzel atmosferine vurgu yaparak şunları söyledi: "Yanı başımızda gerek Suriye gerekse Filistin'de yaşanan olaylar malumunuz. İşte buralara baktığımızda ülkemizin değerini daha iyi anlıyoruz. Özellikle şu anki ortamımız çok güzel. Bunca insan bu saatte bir araya gelip beraber sahur yapmanın sevincini yaşıyoruz."

Kilis'te belli sorunların üstesinden gelerek mesafe kat ettiklerini belirten Başkan Kara, "Kilis'te 2-3 ay içerisinde sokak ve caddelerimizin yüzde 80'ini asfaltını bitireceğiz. Su sorunumuzu da 15-20 gün içerisinde çözeceğiz. Belli yerlere tazikli su gitmiyor. Sırf tazzikli su için 12 trilyon para harcadık. İşler kolay yürümüyor ama kimsenin endişesi olmasın biz gerekli çalışmaları yapıyoruz. İnşallah 5-6 ay içinde Kilis'te çok şeyin değiştiğine şahit olacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kara, Mahalle sakinlerine istemeleri halinde kentsel dönüşüm yapabileceklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Kara, konuşma sonrası mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, sorulan soruları cevaplandırdı.

Sahur yemeğinde Belediye Başkanı Hasan Kara'ya eşi Gülsen Kara'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri ve daire müdürleri eşlik etti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kara, Sahur'da Yavuz Selim Mahallesi ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement