Başkan Remzi Aydın, Mahallelinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Remzi Aydın, Mahallelinin Sorunlarını Dinledi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Silahtarağa Mahalle sakinleri ile istişare toplantısına katıldı.

04.03.2015 08:58

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Silahtarağa Mahalle sakinleri ile istişare toplantısına katıldı. Toplantıda mahallelinin sorunlarını dinleyen Aydın, "Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Silahtarağa Mahalle sakinleri istişare toplantısına katıldı. Kendisinin de doğup büyüdüğü mahalle olan Silahtarağa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Aydın, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla uzun süre beraber sohbet ederek istişarede bulunan Aydın, "Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapağız" dedi.

Kendi mahallelileriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Bu akşam Silahtarağa Mahalle sakinleriyle bir araya geldik. Ben bu mahallede doğdum büyüdüm. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek onların hem sorunlarını dinledik, sorularına cevaplar verdik, hem de hasret giderdik. Bizim için hem nostalji oldu hem de bir belediyecilik hizmeti oldu. Çok mutluyuz, mahalle sakinlerimize bizlerle bir araya geldikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Remzi Aydın, Mahallelinin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement