Başkan Salman'dan Çat Kapı İftar - Son Dakika
Yerel

Başkan Salman'dan Çat Kapı İftar

Başkan Salman\'dan Çat Kapı İftar

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman her gün orucunu, çat kapı misafirliğine gittiği aileyle birlikte açıyor.

26.06.2015 14:59

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman her gün orucunu, çat kapı misafirliğine gittiği aileyle birlikte açıyor.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Ramazan ayını halkla iç içe geçirmek için elinden geleni yapıyor. Her hafta düzenlenen halk gününün yanısıra, her gece Ramazan şehrinde şeffaf oda uygulaması ile vatandaşlarla buluşan Başkan Salman, bununla da yetinmiyor.

Eşi Dilek Salman'la birlikte çat kapı bir vatandaşa giden Başkan Salman, konuk olduğu aile birlikte oruç açıyor. Bu sefer Mehmet ve Nurten Yüce çiftinin mütevazi sofrasına konuk olan Salman Yüce çifti ile iftar vaktine kadar sohbet etti. Salman'ı evlerinden görmekten çok mutlu olduklarını dile getiren Mehmet Yüce, "Başkanımızı karşımda görmek ve iftara konuk etmek bizi çok mutlu etti. Başkanımızla sohbet edip kendimizle, mahallemizle ilgili sıkıntılarımızı anlattık. Bize sorunların çözümünde fikirlerimizi de sordu. Bizde dilimizin döndüğü kadar fikirlerimizi aktardık. Bizi çok mutlu etti" dedi.

Eşi Dilek Salman'la birlikte Yüce çiftinin evine ve sofrasına konuk olan Salman ise, "Halkımızın gönlü çok geniş. Çat kapı gittiğimiz evlerde bizi öyle bir konuk ediyorlar ki anlatamam. Bizlerle yemeklerini, sohbetlerini her şeyin ötesinde sevgilerini paylaşıyorlar. Onlarla oruç açmak, sohbet etmek, çaylarını içmek tarifi olmayan bir mutluluk" dedi.

Salman iftar sonrasında manavlık yapan bir bayanın iş yerine uğrayıp çay içmeyi de ihmal etmedi. (SÇ-OSM) - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Salman'dan Çat Kapı İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement