Başkan Taşdelen Çiğdem Mahallesi'nde - Son Dakika
Yerel

Başkan Taşdelen Çiğdem Mahallesi'nde

Başkan Taşdelen Çiğdem Mahallesi\'nde

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çiğdem Mahallesi’nde yapılan Can Yücel Parkı inşaatı ve Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi’ni yerinde denetledi.

12.08.2016 11:44

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çiğdem Mahallesi'nde yapılan Can Yücel Parkı inşaatı ve Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi'ni yerinde denetledi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Aslan ile semtte yapılan çalışmaları denetledi. Talepleri yönünde yapılan çalışmalardan dolayı vatandaşların memnuniyetini aktaran Muhtar Aslan, Taşdelen ve ekip arkadaşlarına semt sakinlerinin teşekkürlerini iletti. Önceki yıl mahallede geniş katılımla yapılan referandumla geleceği belirlenen sosyal tesis alanında yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Taşdelen, Oğuz Tansel Semt Kütüphanesi'ni de ziyaret etti. Belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen kütüphanenin semt sakinlerinin ilgi odağı olduğunu aktaran Çiğdemim Derneği Başkanı Fatih Fethi Aksoy, tesislerin tamamlanmasıyla Çiğdem Mahallesi'nin büyük bir eksiğinin kapatılmış olacağını dile getirdi.

Katılımcılığın en güzel örneğini sergileyen, semtine sahip çıkan Çiğdemlilerin hizmetin en güzelini hak ettiklerini düşündüğünü söyleyen Başkan Taşdelen, tesisler içinde yer alan park inşaatını da denetledi. Taşdelen, adı vatandaşlar tarafından seçilip Çankaya Belediye Meclisi'nce onaylanan Can Yücel Parkı'ndaki tüm birimlerin tamamlanmasıyla semt kütüphanesi, Çankaya Evi, yürüyüş, spor ve oyun alanlarıyla gece gündüz yaşayan bir mekanı Çiğdem'e kazandırmanın gururunu hep birlikte yaşayacaklarını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Taşdelen Çiğdem Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement