Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Ahlatlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Ahlatlılarla Bir Araya Geldi

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Ahlatlılarla Bir Araya Geldi

Antalya'nın Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneğinin düzenlediği geleneksel hemşehri buluşmasına katıldı.

02.01.2015 17:42  Güncelleme: 18:02

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneği'nin düzenlediği geleneksel hemşehri buluşmasına katıldı.

Ahlatlılarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Antalya'da yaşayan Ahlatlılar ile aralarında çok farklı ve özel bir bağının oluştuğunu belirtti.

"Ahlat bizim için önemli. Çünkü Ahlat, Sultan Alparslan'ın bir emanetidir" diyen Başkan Tütüncü, "Ahlat zaferlerin tapusu, Anadolu'nun kapısıdır' diye güzel bir söz var. Ahlat, bizim medeniyetimizin tarihi içerisindeki yolculuğunun en önemli kilometre taşlarından birisidir. Ahlatı, bu yönüyle önce içimizde yaşatalım. Aynı zamanda Ecdat yadigarı yapılarıyla Ahlatı geleceğe taşıyalım. Geleceğe taşımak da bir kültürü ve medeniyeti ayakta tutmakla olur. Ahlatlılar Derneği olarak Sultan Alparslan'ın emaneti olan Ahlatı, geleceğe taşırken aslında bu programlarla kardeşliğimizi güçlendiriyorsunuz, dostluğumuza katkı veriyorsunuz" dedi.

Antalya Ahlat Eğitim Kültür Derneği Başkanı Şahap Koçalp da katılımından ve ilgisinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Ahlatlılarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement