Başkan Tütüncü'den Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tütüncü'den Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

Başkan Tütüncü\'den Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti

30 Mart Mahalli İdari Seçimleri’nden zaferle çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

08.04.2014 10:30

30 Mart Mahalli İdari Seçimleri'nden zaferle çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Mazbatasını alır almaz Kepezlileri ziyaret etmeye başlayan Başkan Tütüncü, Dokuma bölgesindeki Mithat Paşa Caddesi'nde teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve meclis üyeleri de ziyarete eşlik etti.

Caddenin batı yakasındaki işyerlerini gezen Tütüncü, vatandaşlara ve bölge halkına 30 Mart Mahalli İdari Seçimleri'nde kendilerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Başkan Hakan Tütüncü, 3 Nisan 2009 tarihinden bu yana hep halkla iç içe olduğunu belirterek, "Seçimleri kazanır kazanmaz, geçtiğimiz haftadan itibaren, vatandaşlarımızı yeniden ziyaret etmeye başladık. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın hem teveccühlerine teşekkür ediyoruz, hem de yapabileceğimiz bir emirleri var mı, onu soruyoruz. Bu ziyaretlerimizi beş yıl boyunca sürdüreceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tütüncü'den Vatandaşlara Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement