Başkan Yaralı'dan Tirkeş Mahallesine Cami Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaralı'dan Tirkeş Mahallesine Cami Müjdesi

Başkan Yaralı\'dan Tirkeş Mahallesine Cami Müjdesi

Saruhanlı’nın Tirkeş Mahallesinde kullanılamaz duruma geldiği için bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen 58 yıllık caminin yerine yenisi yapılacak.

22.07.2015 14:54

Saruhanlı'nın Tirkeş Mahallesinde kullanılamaz duruma geldiği için bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen 58 yıllık caminin yerine yenisi yapılacak. Caminin temelini Saruhanlı Belediyesi atacak.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Tirkeş Mahallesi Muhtarı Bilal Aslan'ı makamında kabul ederek, yapılacak cami ile ilgili bir ön görüşme yaptı.

Yaralı, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada 950 nüfuslu Tirkeş Mahallesindeki camiye, kullanılamaz durumda olduğu için bir süre önce yıkım kararı verildiğini ifade etti.

Bunun üzerine yıkımı gerçekleştirilen caminin yerine yenisinin yapılması için çalışma başlatıldığını dile getiren Yaralı, şunları söyledi:

"Biz Saruhanlı Belediyesi olarak caminin temelini atmayı üstlendik. Geri kalan kısmı muhtarlık, mahalle sakinleri ve hayırseverlerin desteğiyle yapılacak. Caminin yapımına destek olmak isteyen hayırseverlere de buradan çağrıda bulunuyorum. El ele verelim hep birlikte bu camiyi inşa edelim. Destek olmak isteyen hayırseverler, gerek bizimle gerekse muhtarımla irtibata geçebilir. Yapılacak olan ibadethanenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Mahalle Muhtarı Aslan ise desteğinden dolayı Başkan Yaralı'ya teşekkür ederek, aynı desteği hayırseverlerden de beklediklerini dile getirdi. Bu arada mahalledeki minarenin 4 yıl önce yapıldığı, bu bakımdan yapılacak caminin yanında yeni bir minareye ihtiyaç olmadığı belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaralı'dan Tirkeş Mahallesine Cami Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement