Başkan Yemenici Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Yemenici Çocuklarla Bir Araya Geldi

Başkan Yemenici Çocuklarla Bir Araya Geldi

Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bağlı kurumlarda kalan 0-18 yaş arası 52 çocuk Akçakoca’da Belediye Başkanı Cüneyt Yemenicinin misafiri oldu.

07.08.2015 12:04

Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bağlı kurumlarda kalan 0-18 yaş arası 52 çocuk Akçakoca'da Belediye Başkanı Cüneyt Yemenicinin misafiri oldu.

Başkan Cüneyt Yemenici sosyal Hizmetler bünyesinde bulunan çocukları ağırladı. Düzenlenen kahvaltıda konuşan Düzce Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım "Çocuklarımız Belediye Başkanı Cüneyt yemenicinin misafiri olarak Akçakoca'ya geldi. 0-18 yaş çocuklarımızı sosyal anlamda yetiştiriyoruz. Yaz aylarında, çocuklarımızı denize ve çeşitli kamplarda tatil yaptırıyoruz. Bu günde Akçakoca'ya misafir oldular ve çok mutlular" dedi.

Belediye Başkanı Cüneyt yemenici, bakıma muhtaç olan çocuklarımızın eğlenmeye ihtiyaçları olduğunu ve onları mutlu etmek her ferdin görevi olduğunu belirterek' 'Çocuklarımız bugün bizim misafirimiz, kahvaltıda bir araya geldik, bakım altındaki çocuklarımızı sosyal anlamda her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Başkan Cüneyt Yemenici'de çocukları ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yemenici Çocuklarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement