Batman Ticaret Borsası Stratejik Planlama Toplantısı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Batman Ticaret Borsası Stratejik Planlama Toplantısı Düzenledi

Batman Ticaret Borsası Stratejik Planlama Toplantısı Düzenledi

Batman Ticaret Borsası, '2015-2018 yılı Stratejik Planı' çalışmalarına başladı.

27.03.2015 07:45

Batmanda 3 yıllık strateji toplantısı düzenlendi.

Batman ve ilçelerinin ekonomik ve ticari yönden gelişimine katkı sağlamak amacıyla Faaliyet gösteren Ticaret Borsası, Akredite Borsacılığın şartlarından biri olan, '2015-2018 yılı Stratejik Planı' çalışmalarına başladı.

Dış Paydaş Toplantısı ile Ticaret Borsasının Stratejik Planına yön verilmesi planlanırken, Akreditasyon kurul üyesi sıfatıyla TOBB'u temsilen Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı, kamu kurum ve kuruluşları ile ilimizde bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımları sağlandı.

Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, yaptığı açıklamada Ticaret Borsası'nın içinde bulunduğu akreditasyon süreci ile beş yıldızlı hizmet veren bir Borsa olmayı hedefledikleri, bu sürecin ilk adımı olarak da 4 yıllık stratejik plan hazırladıklarını belirtti.

Batman Ticaret Borsasının yakın zamanda gerçekleştirmek istediği projelere de değinen Başkan Güneş, 50 bin ton kapasiteli lisanslı depoculuk çalışması ve tüm bölgeye hitap edecek akredite laboratuvar çalışması ile bölge ekonomisine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Güneş, çalıştaya katılım sağlayan İşkur, T.M.O, Batman Üniversitesi, Esnaf Kefalet Kooperatifi, BATSO, DİKA, TÜMSİAD, Mali Müsavirler Odası, Ziraat Odası, Tarım İl Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Batman Defterdarlığı ve diğer tüm kamu kurumları ile STK'lara teşekkür ederek çalıştaydaki fikirlerinin Batman Ticaret Borsası açısından oldukça önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Ticaret Borsası Stratejik Planlama Toplantısı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement