Ömer Bozoğlu, Selendi'de Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Ömer Bozoğlu, Selendi'de Büyük İlgi Gördü

Ömer Bozoğlu, Selendi\'de Büyük İlgi Gördü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ederek Manisa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Ömer Bozoğlu, Selendi'yi ziyaret etti.

24.02.2015 11:20  Güncelleme: 11:25

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ederek Manisa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Ömer Bozoğlu, teşkilat ziyaretleri kapsamında Selendi ilçesini ziyaret etti.

Selendi'de AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Barış Karagöz, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili ve teşkilat üyeleri tarafından parti binasında karşılanan Bozoğlu, parti binasında kendisini tanıttı.

Bozoğlu, milletvekili olması halinde hayata geçireceği projelerden bahsederek, "Manisa Ovası dünyanın en verimli ovalarından birisidir. Tarımsal alanların daha modernize tarım uygulamalarıyla verimlerin daha iyi olmasını sağlayacağım. Bununla birlikte Manisa'mızda il ve ilçelerinde kültürel doku zenginliği de ön plana çıkmalıdır. Bu bir Manisalı olarak ve önceden de Kültür Bakanlığında görev almam nedeniyle, Manisa kültürünü çok iyi tanıyorum. Bu nedenle güzel Manisa'mızı hem Mesir'i, hem üzümüyle, hem kirazıyla hem de kültürel yönden daha yüksek seviyelere çıkarmak için çalışacağım. Selendi Manisa'nın en uzak ilçesi olması sebebiyle eksikleri olan bir ilçe. Bunların takipçisi olacağım. Selendi'de mutlaka sulu tarıma geçilmesi gerekiyor. Onun için de çalışmalar yapacağım. Bunları yapmak benim işim çünkü ben çiftçi bir ailenin çocuğuyum. Sizleri en iyi ben anlarım. Tarlada çalışmasını bilirim, ben üniversiteye gidinceye kadar arazide çalıştım. Teşkilatın içinden geldim, teşkilatın sesi olacağım. Milletvekili olursam teşkilatımız ile birlikte hem bölgemize hem de ülkemize hizmet edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Bozoğlu, Selendi'de Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement