Bozyazı'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Bozyazı'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Bozyazı\'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde, ’Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam’ yürüyüşü düzenlendi.

23.11.2015 13:19

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Toplum Sağlığı Merkezi koordinatörlüğünde, 'Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam' yürüyüşü düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünden başlayan yürüyüş, Paşa Beleni tepesini takiben Sini Çayı köprüsünde son buldu. Etkinliğe Nüfus ve Mal Müdürlüğü çalışanları, sağlık personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüş sonrası açıklama yapan Bozyazı İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ahmet Hakan Acı, "Yaptığımız yürüyüş etkinliği ile hayatımıza hareket katıyoruz. Hastalıklardan korunuyoruz. Sağlıklı bir yaşam sürmek için hedefimiz maksimum sağlık, minimum hastalık olmalı. Bunu sağlayabilmek için yeterli ve dengeli beslenilmeli, düzenli fiziksel aktivite yapılmalı, stresle baş etme yöntemleri öğrenilmeli, sigara, alkol gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durulmalı ve düzenli sağlık kontrolleri yapılmalıdır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı'da Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement