Buca'da Portatif Havuzlarda Eğitimler Başladı - Son Dakika
Yerel

Buca'da Portatif Havuzlarda Eğitimler Başladı

Buca\'da Portatif Havuzlarda Eğitimler Başladı

Buca Belediyesi tarafından Bucalı miniklerin yaz tatillerini daha iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla, dar gelirli ailelerin yaşadığı üç ayrı mahalleye kurulan portatif yüzme havuzlarında ücretsiz temel yüzme eğitimleri başladı.

13.07.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca Belediyesi tarafından Bucalı miniklerin yaz tatillerini daha iyi değerlendirmelerini sağlamak amacıyla, dar gelirli ailelerin yaşadığı üç ayrı mahalleye kurulan portatif yüzme havuzlarında ücretsiz temel yüzme eğitimleri başladı. Kurulan portatif havuzlarda yüzlerce çocuk yüzmeyi öğrenecek.

Bünyesindeki yarı olimpik yüzme havuzu da dahil olmak üzere kurma sözü verdiği portatif havuzlarla ilgili harekete geçen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, sözünü tuttu. Karne hediyesi olarak hayata geçirdiği proje ile çocuklar olimpik yüzme havuzunda eğitim almaya devam ederken Buca'nın İnönü, Kuruçeşme ve Göksu mahallelerinde yer alan Hüseyin Avni Ateşoğlu ve Müşerref Mahmut Tınas İlkokulları ile Hoca Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi okullarının bahçelerine portatif havuzlar kuruldu. Portatif havuzlara kayıt olan her gün yüzlerce çocuk, ücretsiz olarak gerçekleştirilen eğitime katılarak yüzme öğrenmenin keyfini yaşıyor. Deneyimli eğitmenler eşliğinde haftanın altı günü 10.00-11.00 saatlerinde başlayan eğitim seansları birer saat arayla 17.00-18.00 saatlerine kadar devam ediyor.

Portatif havuzlara kayıt yaptırarak ücretsiz olarak yüzme eğitimi fırsatından yararlanmak isteyen miniklerin ise portatif havuzlarda kurulan kayıt masalarına, velilerinden aldıkları izin belgesi, sağlık raporu ve nüfus cüzdanı fotokopileri ile başvurmalarının yeterli olduğu belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buca'da Portatif Havuzlarda Eğitimler Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement