Bünyan Belediyesi Araç Filosu Her Geçen Gün Modern Araçlarla Daha da Güçleniyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Araç Filosu Her Geçen Gün Modern Araçlarla Daha da Güçleniyor

Bünyan Belediyesi Araç Filosu Her Geçen Gün Modern Araçlarla Daha da Güçleniyor

Temizlik konusundaki titiz tutumuyla çevre temizliğine büyük önem veren Bünyan Belediyesi, araç filosuna sıfır model yeni bir süpürme aracın ekledi.

11.03.2016 16:55

Temizlik konusundaki titiz tutumuyla çevre temizliğine büyük önem veren Bünyan Belediyesi, araç filosuna sıfır model yeni bir süpürme aracın ekledi.

Geçtiğimiz hafta 2 adet vakumlu yol süpürme aracı (Fil) bir ilaçlama aracı ve bir ilaçlama makinesini filosuna dahil eden Bünyan Belediyesi, bu hafta yeni bir yol süpürme aracı ile temizlik birimini daha da güçlendirdi. Yeni yol süpürme aracında incelemelerde bulunarak ilk sürüşü gerçekleştiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu önümüzdeki günlerde 1 iş makinesi ile bir çöp toplama kamyonun daha Bünyan'da hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Başkan Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede;" Her geçen gün filomuza yeni, sıfır model araçlar eklemeye, araç garajımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. İlçemizin daha temiz ve daha modern bir görünüme ulaşması için belediye araç parkına yeni bir vakumlu yol süpürme aracı kazandırdık. Belediye olarak öncelikli görevlerimizden biriside çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden buyana, daha temiz Bünyan için çalışıyoruz. Belediyemiz sorumluluk sınırları içerisinde, Belediye hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmek için araç ve iş makinesi filomuzu sürekli güçlendirmeyi, yenilemeyi amaç edindik. Bu çerçevede yeni kamyonlardan, iş makinelerine, binek araçtan temizlik araçlarına kadar birçok yeni aracı hemşehrilerimizin hizmetine sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni bir iş makinesi ile yeni bir sıkıştırmalı çöp kamyonunu araç filomuza dahil edeceğiz. Yeni yol süpürme aracının hemşehrilerimize, Bünyan'ımıza hayırlı olmasını dilerim " şeklinde konuştu.

Yeni yol süpürme aracı Bünyanlı vatandaşlar tarafından da beğenilirken ilçeye kazandırılan bu modern araç için Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Araç Filosu Her Geçen Gün Modern Araçlarla Daha da Güçleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement