Burhaniye'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'den Kısa Kısa

Engellilere umut olan mavi kapak kampanyası, Burhaniye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından devam ettiriliyor.

21.02.2013 14:50

Engellilere umut olan mavi kapak kampanyası, Burhaniye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından devam ettiriliyor.

Burhaniye Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Elif Şenak, 2011 yılında başlatılan "Bir Elde Sen Uzat" kampanyasıyla gerek Burhaniye halkından gerek esnaftan, kampanyaya büyük destek geldiğini belirterek, müdürlük olarak bu konuda büyük bir titizlikle çalıştıklarını anlattı.

Yaklaşık 1,5 yıl içinde kampanya kapsamında tonlarca kapak toplandığını dile getiren Şenak, toplanan kapaklarla birçok engelli vatandaşın tekerlekli sandalyelilerine kavuştuğunu bildirdi.

Toplanan kapak sayısının çok fazla olması durumunda, belirtilen adrese gidip teslim aldıklarını vurgulayan Şenak, "Bu tür bir projeye vesile olduğumuz için çok mutluyuz ve bu projeyi tüm kalbimizle sürdürüyoruz. Toplanan kapaklarla birçok engelli vatandaşımız sandalyelerine kavuşurken bunun mutluluğunu onlarla birlikte biz de yaşıyoruz ve bu kampanyaya tüm olanaklarımızla devam edeceğiz" dedi.

-Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği, "Büyük Balkanlar" turu düzenleyecek-

Burhaniye Rumeli ve Balkan Göçmenleri Derneği, 27 Mayıs 2013'te "Büyük Balkan" turu düzenleyerek, katılanlara tüm Balkan ülkelerini gezdirecek.

7 ülkeyi kapsayacak gezi, 8 gece konaklamalı olacak. Geziye katılmak isteyen vatandaşlar, derneğe başvurularını en son 5 Nisan 2013 Cuma gününe kadar yapabilecek.

Gezi, Yunanistan, Makedonya, Kosova, Karadağ Cumhuriyeti, Hırvatistan, Bosna Hersek ve Sırbistan'ı kapsayacak.

-THK Burhaniye Şubesi 88. kuruluş yıl dönümünü kutladı-

18 Şubat 1925'te Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifiyle kurulan Türk Hava Kurumu, 88. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

THK Burhaniye Şube Başkanı Yücel Aras ile yönetim kurulu üyeleri Engin Sarper, Hayri Zeybek, Berkay Anaç, İsmet Topsakal, Şube Saymanı Sibel Arıcı ve Genç Kanat üyeleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Belediye Başkanı Fikret Akova'yı ziyaretin ardından kutlamalar, şubede devam etti. Kaymakam Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Fikret Akova, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ile çok sayıda davetlinin katıldığı kutlamalarda, hedef ve projeleri anlatıldı.

Muhabir: Hakan Firik

Yayıncı: Zafer Akpınar - BALIKESİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burhaniye'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement