Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Merkez Cami İmam Hatibi Bekir Yılmaz tarafından Türkeli İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verildi.

17.10.2015 15:57

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Merkez Cami İmam Hatibi Bekir Yılmaz tarafından Türkeli İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verildi.

Türkeli İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Yılmaz, dini konularda öğrencilere bilgi verdi.

İmam hatip liselerinde öğretilen her bilginin birey için önemli olduğunu, insan hayatının temelini oluşturduğunu vurgulayan Yılmaz, "İmam hatipli her öğrencimiz geleceğe dair bir umuttur. İmam hatipli olarak sizler, burada aldığınız bilgileri ileride paylaşarak ve öğrendiklerinizi her bireye sunarak insanlığa bir hizmet yapmış olacaksınız" dedi.

Eski ve yeni imam hatip liseleri karşılaştırdığında arada çok fark olduğunu dile getiren Yılmaz, yeni dönemde fiziki şartların daha iyi olduğunu, öğrencinin iyi eğitim alması için daha çok önem verildiğini kaydetti.

Yılmaz, sunumunun ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement