Çanakkale'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Çanakkale'de terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

11.09.2015 17:17

Çanakkale'de terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için mevlit okutuldu.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde düzenlenen programlar Şehitler, Dumlupınar ve Yalı camilerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Çanakkale Teşkilat Başkanı Ali Osman Yıldız, mevlit öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin son dönemde çok çetin şartlar altında bulunduğunu söyledi.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ülkenin bugüne kadar olan kazanımlarının kaybedilmeyeceğini ifade eden Yıldız, "Kazanılan bütün kazanımların tekrar ülkenin 1 Kasım itibariyle ülke tekrar tek başına iktidarı yaşayacak ve ekonomik olarak yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz. 12 Eylül yani yarın ki kongreden de hayırlı bir sonuç bekliyoruz. Biz bu ülke için iyi şeyler yapmaya adayız, bunun için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen mevlit ise Çarşı Camisi'nde okutuldu.

Belediye Başkanı Sadettin Arslan, burada yaptığı konuşmada, son günlerde artan terör olaylarında çok sayıda asker ve emniyet personelinin şehit olduğunu hatırlattı.

Okutulacak mevlit ile şehitlerin anılacağını dile getiren Arslan, "Bir gün önce Ezine ilçemizde Uzman Onbaşı Fatih Duru'yu ebediyete uğurladık. Dilerim bu kötü günler bir an önce son bulur. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakılarına sabırlar diler, yaralı askerlerimize ve emniyet görevlilerimize acil şifalar dilerim. Bu vesileyle bizler de Bayramiç Belediyesi olarak tüm şehitlerimizin anısına mevlit okutup halka pilav ikramında bulunduk" dedi.

Programlara katılanlara pilav ve ayran ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement