Çelik İş İskenderun Şube Başkanlığına "Demir" Seçildi - Son Dakika
Yerel

Çelik İş İskenderun Şube Başkanlığına "Demir" Seçildi

Çelik İş İskenderun Şube Başkanlığına "Demir" Seçildi

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına Mehmet Demir seçildi.

17.03.2014 13:45

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına Mehmet Demir seçildi.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu İsdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Yapılan 132 delegenin kullandığı oy sonucunda Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir oldu.

Şube Sekterliğine Mehmet Güngör, Şube Mali Sekterliğine Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğine Ender Keser, Şube Eğitim Sekterliğine ise Rıfat Akdoğan seçildiler.

Denetim Kurulu Üyelikleri ise Veysel Yayla, Memik Yener, Mehmet Şahin; Şube Disiplin Kurulu Üyelikleri ise Ömer Faruk Ocakoğlu, Saffet Keskin ve İbrahim Sağır'dan oluştu.

Kongrede konuşan Çelik-İş Sendikası Başkan Cengiz Gül hızla büyüyen bir örgüt yapısı içerisinde olduklarını belirterek şöyle devam etti:

"Sarı sendika, Çelik-İş için bunlar 2018'de baraj altında kalacak diyor. Bizim kesin olarak baraj sorumuz yok. Kaldı ki bir sendikacı barajı savunur ve barajdan medet umar mı? ILO Sözleşmesi' baraj olmasın diyor. Bunlar ise barajı savunuyor. Biz barajları savunmuyoruz aynı zamanda da barajlara takılmıyoruz. Şu an yüzde 2.5 oranındayız. Geçenlerde Tarsus'ta örgütlendik. Gökhan Özdemir adlı işçi kardeşimiz gitti bu işi Tarsus'ta başardı. Esasen bu örgütlenme işlerini İsdemir işçileriyle, sendika üyelerimizle ve topyekun Hak-İş ve Çelik-İş Ailesi'yle gerçekleştiriyoruz. Bu genel kuruldan çıkacak sonuç Çelik-İş'in birliği olacaktır. Bizim en kötü halimiz bile sarı sendikadan iyidir. Pazartesi günü yeniden kolları sıvayıp, daha çok çalışmak durumundayız. Tebrik kabulü ile uzun uzun vakit kaybedecek durumda değiliz. Bugünün şube yönetiminde bulunan 4 arkadaşıma hizmetleri için teşekkür ediyor, onlara Allah razı olsun diyorum. Bu arkadaşlar yeniden seçilirler veya seçilemezler ancak seçilmeseler de bile yeni seçilecek yönetime destek olacaklarını onları tanıdığım için çok iyi biliyorum ve dördüne de kefil oluyorum" şeklinde konuştu.

Cengiz Gül konuşması bittikten sonra Çelik-İş Ant'ını kürsüden okudu ve salondaki tüm üyeler andı ayakta topluca yüksek sesle tekrarladılar. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik İş İskenderun Şube Başkanlığına 'Demir' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement