Çerçi'den Mesob'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çerçi'den Mesob'a Ziyaret

Çerçi\'den Mesob\'a Ziyaret

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen Yrd.Doç.Dr.Mehmet Çerçi, "Ahilik Haftası" dolayısıyla Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Griter'i ziyaret etti.

26.09.2013 15:09

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi, "Ahilik Haftası" dolayısıyla Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Griter'i ziyaret etti.

Ziyarete Lokantıcılar Odası Başkanı Mehmet Akgül ve oda yönetimi katılırken, ziyarette konuşan Çerçi "Ahi demek kardeş demektir. Kardeşlik paylaşmadır, yardımlaşmadır ve bütün esnaflarımız birbirinin kardeşidir. Anadolu'daki varlığı bin yıla dayanan Türk Milletinin köklü geleneklerinden biri olarak bugünlere kadar ulaşan Ahilik Haftasının 26.'sını kutluyoruz.

Ahilik sanat, ticaret ve diğer mesleki alanlarda dayanışmaya dayalı güzel ahlakı, yardımlaşmayı, sevgi, saygı ve hoşgörüyü öne çıkarır. İhtiyacı olana sahip çıkar. Herkesin kendi sanatında yükselmesini ve gelişmesini hedefler. Dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin herkese eşit davranmayı öğütler." dedi. Manisa merkez ve ilçelerindeki esnafın yanında olacağını da dile getiren Çerçi, yerel yönetimlerde esnafın önemini bildiklerini ve esnafların sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapacağını ifade etti. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter ise gerçekleştirilen ziyarette, Çerçi'yi uzun yıllardan beri tanıdığını, Milletvekilliği döneminde esnafların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini bildiğini belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GERİTER daha sonra; "Sayın Mehmet Çerçi'nin ismi, Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda kamuoyunda sıkça telaffuz edilmektedir. Eğer nasip olur da aday olursa Manisa'ya çok faydalı hizmetler yapacağına inanıyoruz ve çıktığı bu yolda kendisine yürekten başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyarette yapılan karşılıklı istişarelerde, Manisa'nın ve esnafın temel sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçi'den Mesob'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement