Çiğli AK Parti Başkan Arslan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Çiğli AK Parti Başkan Arslan'ı Kutladı

Çiğli AK Parti Başkan Arslan\'ı Kutladı

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı ve yeni seçilen meclis üyeleri göreve hızlı başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ettiler.

10.04.2014 10:19  Güncelleme: 10:31

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı ve yeni seçilen meclis üyeleri göreve hızlı başlayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette mecliste sergilenecek uyumlu çalışmanın Çiğli'ye hizmet olarak geri döneceği vurgulandı.

AK Parti İlçe Başkanı Özgür Kaner ve seçilen AK Partili meclis üyeleri makamına oturan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a tebrik ziyaretinde bulundular. 9 meclis üyesi çıkaran Ak Parti'nin iki kadın meclis üyesi Ayşe Küçük ve Yeter Gören Başkan Arslan'a başarılar dileyerek, çiçek takdim etti.

BAŞKAN ARSLAN; "DEĞİŞİM BAŞLADI"

Çiğli'ye hizmet için önemli bir görev üstlendiklerinin altını çizen Başkan Hasan Arslan, "Çiğli'deki değişim kısa zamanda fark edilecek" dedi. Çiğli için kalıcı ve önemli işler yapmayı hedeflediklerini bunun için de kısa zamanda belediyeyi toparlamayı planladıklarını belirten Başkan Arslan, "Özellikle imar konularında çalışma yapacağız. Çiğli'ye güzel bir meydan kazandırmak, başta Köyiçi Mahallesi'nde olmak üzere imar düzenlemeleri yapmak istiyoruz. Ben yıllardır Çiğli'de ikamet ediyorum, bundan sonra da buradayım. Görevim bitince iyi işler yaptığımızı görmek isterim" dedi.

"ORTAK AKILLA HAREKET EDECEĞİZ"

Mecliste de ortak akılla hareket etmenin önemini vurgulayan Başkan Arslan sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm meclis üyelerimizle sorunsuz bir meclis dönemi geçirmek önemli. Ben diğer partili meclis üyesi arkadaşlarımın da görüşlerini almak isterim. Uyumlu çalışmanın önemini biliyorum. Aklın yolu bir. Hep birlikte ilçemiz için en iyisini yapacağız. Ortak akılla hareket edeceğiz."

KANER; "ÇİĞLİ'Yİ KALKINDIRALIM"

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner de, başarılar dilediği Başkan Hasan Arslan'a, Çiğli'nin menfaati için birlikte uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Çiğli'nin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve birlikte çözüm üretmeye hazır olduklarını belirten Kaner, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Birlikte üretilecek projelerle Çiğli'nin kalkınıp gelişeceğini ifade eden Kaner şöyle konuştu: "Çiğli'yi sizinle birlikte kalkındıralım. Biz Çiğli'yi iyi tanıyoruz ve sıkıntıları biliyoruz. Özellikle imar konularında yapılacak düzenlemelerle ilçemizin gelişeceğini düşünüyoruz. Hep birlikte ilçemiz için güzel işler yapmaya hazırız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiğli AK Parti Başkan Arslan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement