Çorlu'daki Sinoplular İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çorlu'daki Sinoplular İftarda Buluştu

Çorlu\'daki Sinoplular İftarda Buluştu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Tekirdağ Genç Sinoplular Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

16.06.2016 15:11

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren Tekirdağ Genç Sinoplular Derneği tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Belediyenin Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Çorlu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü'nün de aralarında yer aldığı yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Tüm katılımcılara teşekkür eden Tekirdağ Genç Sinoplular Derneği Başkanı Mücahit Çoban, "Tekirdağ Genç Sinoplular Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz bu iftar yemeğimize katılan tüm konuklarımıza, değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyonumuzda maddi manevi emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Güzel bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin, paylaşımın, yardım etmenin getirdiği bu güzellikleri yaşadığımız mübarek Ramazan ayının tüm halkımıza, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın. Bu mübarek Ramazan ayında edilen tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize saygılarımı sunarım" dedi.

Çorlu, Ergene ve Tekirdağ'ın diğer ilçelerinden bir araya gelen Sinoplular iftar yemeğinde birlik ve beraberlik tablosu çizdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'daki Sinoplular İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement