ÇTSO, UMEM Projesi İçin Sertifika Töreni Düzenledi - Son Dakika
Yerel

ÇTSO, UMEM Projesi İçin Sertifika Töreni Düzenledi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Projesi'nde, kursiyerlerin sertifikalarını Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde törenle verdi.

26.08.2014 15:20  Güncelleme: 15:37

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) koordinatörlüğünde yürütülen Uzmanlaşmış Meslek Edindirme (UMEM) Projesi kapsamında, aşçı yardımcılığı, kat hizmetleri yardımcılığı ve servis elemanı kurslarını bitiren kursiyerlerin sertifikaları, Çanakkale Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde törenle verildi.

Kursu bitirerek mezun olan 14 aşçı yardımcısı, 9 servis elemanı ve 10 kat hizmetleri görevlisi, sertifikalarını aldı. Mezun olanların büyük bölümünün, işe başladığı belirtildi.

Sertifika törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, ÇTSO Genel Sekreteri ve UMEM Kurs Yönetim Başkanı Sema Sandal, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Çalışkan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bünyamin Oruç, Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, Çanakkale Turizm ve Otelcilik Müdürü Esat Engin, Biga Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hayri Ulutaş ile Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teknik Müdür Yardımcısı Saffet Tüzel katıldı.

Töreninin ardından kurs yönetim toplantısı yapıldı. Toplantıda, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla 320 kişilik makineci ve ütücü kursu açılmasına karar verildi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ÇTSO, UMEM Projesi İçin Sertifika Töreni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement