Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı, STK temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

06.08.2014 10:37

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı, STK temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Hendek Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilk defa cumhurbaşkanını halkın seçeceğini söyledi.

" Türkiye'nin AK Parti ile yakaladığı bu istikrar ve güven ortamı inşallah sürecek" diyen Toçoğlu, "Millet, 10 Ağustos'ta 'Erdoğan'ın yanındayız' diyecek. Erdoğan, tüm Türkiye'nin desteğini alarak Çankaya'ya çıkacak" ifadesini kullandı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, pazar günü yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Başbakan Erdoğan'ın her zaman yanında yer aldıklarını anlatan İnci, "Aday olamaz' dedikleri zaman hep yanında olduk. Hendek halkına teşekkür ediyorum. Hendek yine başbakanına sahip çıkacak ve yüksek oy oranıyla destek olacak" diye konuştu.

İl Başkanı Uncuoğlu ise, 10 Ağustos'un tarihi bir gün olacağını belirterek, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement