DBP'li Özdemir, Belediyeleri Teslim Etmeyeceklerini Söyledi - Son Dakika
Yerel

DBP'li Özdemir, Belediyeleri Teslim Etmeyeceklerini Söyledi

DBP\'li Özdemir, Belediyeleri Teslim Etmeyeceklerini Söyledi

Görevinden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, DBP'li belediyelerin ve halkın iradesinin alınmaya çalışılmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

26.06.2016 12:42

Özdemir: İrademize sahip çıkacağız

Batman Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinlikler kapsamında Su Parkında konser verildi.

Dengbejlerin sahneye çıktığı etkinlikte daha sonra Maruf Alan katılımcılara ezgiler sundu. HDP ve DBP'li yöneticilerin de katıldığı etkinlikte söz alan Sabri Özdemir, "Halkın iradesi teslim olmayacak" dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 8 ay önce görevinden uzaklaştırılan Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, "kesinlikle bu bir haksızlık ve halkın iradesini teslim almaya yönelik bir uygulamadır. Bizler bunun farkındayız ve bu uygulamaya, iradeyi teslim almaya yönelik teşebbüse boyun eğmeyeceğiz" dedi.

"BELEDİYELERİ BİZDEN ALMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Uygulamanın sadece belediyeleri DBP'den almak için yapılan bir sistemin parçası olduğunu söyleyen Özdemir "Halkın oylarıyla seçilen milletvekilleri ve belediye başkanları görevden uzaklaştırılmak ve adli yargılamalarla teslim alınmaya çalışılıyor. Bizi 8 aya yakın bir süredir görevimizden uzaklaştırdılar. Biz sizin oylarınız ile seçildik ve 'ancak bu halk bizi görevden alır' dediğimiz için görevimizi devam ettiriyoruz. Biz halkımızın içinde olmaya devam ediyor ve halkımıza olan hizmetimizi sürdürüyoruz. Bizi görevden uzaklaştırarak başaramayacaklarını anladıkları için Belediyelerimize el koymaya çalışıyorlar. Ancak biz yine halkımız ile birlikte direnmeye devam edeceğiz ve bu halkın kararlarına ipotek konulmasına izin veremeyeceğiz'' şeklinde devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DBP'li Özdemir, Belediyeleri Teslim Etmeyeceklerini Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement