Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Güngör."Bu Ligin Güçlü Takımlarından Birini Oluşturmak... - Son Dakika
Yerel

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Güngör."Bu Ligin Güçlü Takımlarından Birini Oluşturmak...

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Yaşar Güngör, ligin güçlü takımlarından birini oluşturmak istediklerini söyledi.

26.01.2012 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizli Belediyespor'un teknik direktörü Yaşar Güngör, ligin güçlü takımlarından birini oluşturmak istediklerini söyledi.

Pazar günü sahasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Denizlispor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasıyla sürdüren Denizli Belediyespor, karşılaşmadan 4-1 yenik ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında gazetecilere açıklama yapan Güngör, skorun önemli olmadığını, hazırlık maçında takımın eksiklerini gördüklerini belirtti.

Eyüpspor karşılaşmasında galip gelmek için her şeyi yapacaklarını ifade eden Yaşar Güngör, "Denizli'de futbolu yükseltmek istiyoruz. Takım olarak Denizli futboluna katkı vermek istiyoruz. Bu anlamda elimizden geleni yapacağız. Bu ligin güçlü takımlarından bir tanesini oluşturmak istiyoruz" dedi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Güngör.'Bu Ligin Güçlü Takımlarından Birini Oluşturmak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement