Didim Ticaret Odası'nda İstifa Krizi… - Son Dakika
Yerel

Didim Ticaret Odası'nda İstifa Krizi…

Didim Ticaret Odası\'nda İstifa Krizi…

Didim Ticaret Odası Meclis üyesi Hikmet Atilla, ticaret odası bünyesinde kurulan Kültür Turizm-Dış İlişkiler Komisyonu’ndan istifa etti.

03.10.2014 13:57

Didim Ticaret Odası Meclis üyesi Hikmet Atilla, ticaret odası bünyesinde kurulan Kültür Turizm-Dış İlişkiler Komisyonu'ndan istifa etti.

Hikmet Atilla'nın yazılı istifasının tarafına iletilmediği ve mecliste dile getirdiği ifadeleri ciddi olarak algılamadığını ifade eden Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, yaptığı açıklamada "Sayın Hikmet Atilla'nın bu komisyondan 25 Ağustos tarihinde yazılı bir dilekçe ile istifa ettiğini tesadüfen bu gün yani 2 Ekim tarihinde üzülerek öğrendim. Kendisi 12 Ekim tarihindeki meclis toplantısında laf arasında ben bu komisyonun başkan yardımcısı değil sadece sekrataryalığını yürüttüm artık yokum, istifa ettim demişti, fakat ben bunun o anda söylenmiş bir söz olduğunu düşündüm. Meğer gerçekmiş ve bu istifa Hikmet beyin bir an dil ucuyla ifade ettiği tarihten 19 gün evvel gerçekleşmiş. Meclis Başkanı olmama ve komisyon çalışmalarından bizzat haberdar olmam gerekirken bu yazılı istifanın bana bildirilmeyişi ile ilgili gerekli soruşturmayı başlatacağım. Gelişen bu durum Ticaret Odasında alışa gelinmiş anlayışın kırılacağının da başlangıcı olacağını bildirmek isterim. Sayın Hikmet Atilla Beye bir yıldır komisyonumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ederim. Kendisi son derece başarılı ve çalışma azmi ile dolu bir insandır. Strateji komisyonunda da çok faydalı olacaktır" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Ticaret Odası'nda İstifa Krizi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement