Divriği Belediyesi'nden İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Divriği Belediyesi'nden İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Gıda Yardımı

Divriği Belediyesi, ilçe merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

02.01.2012 14:04

Divriği Belediyesi, ilçe merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen yardım dağıtımında konuşan Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, mahalle muhtarları tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 150 aileye gıda yardımı yaptıklarını ifade etti.

İhtiyaç sahibi ailelerin yılın ilk günlerine daha mutlu bir şekilde girmeleri için bu tarz bir yardımda bulunmayı uygun gördüklerini belirten Gök,

"Bu insanların yeni yıla daha mutlu ve umutlu bir şekilde girmelerine biraz da olsa katkımız olduysa ne mutlu bizlere. Yardımı yaparken özellikle mahalle muhtarlarımızdan mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit etmelerini istedik. Böylece yardımların gerçekten ihtiyacı olanlara ulaşmasını sağlamış olduk. Bu vesileyle bütün halkımızın yeni yılını bir kez daha kutluyorum. Mutlu, başarılı ve hepsinden önemlisi sağlıklı bir ömür geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise yardımlarından dolayı Belediye Başkanı Hakan Gök'e teşekkür ederek, yapılan bu yardımların zamanlama açısından da çok önemli ve özel olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından, içerisinde gıda malzemeleri bulunan yardım paketleri vatandaşlara dağıtıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Divriği Belediyesi'nden İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement