Doğa Resimleri Konak Kültürevi'nde Sergileniyor - Son Dakika
Yerel

Doğa Resimleri Konak Kültürevi'nde Sergileniyor

Doğa Resimleri Konak Kültürevi\'nde Sergileniyor

Doğanın eşsiz renklerini tuvalle buluşturan Atölye 8 ekibi, üçüncü sergisini Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

15.04.2013 14:38

Doğanın eşsiz renklerini tuvalle buluşturan Atölye 8 ekibi, üçüncü sergisini Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

Bursa'nın tarihi sokaklarını, köylerin doğayla bütünleşen ayrıntılarını ve köy hayatının sıcaklığını tuvale aktaran Atölye 8 ekibi, yağlı boya ve pastel karma resim sergisini Konak Kültürevi'nde açtı. Doğa tutkunu beş kadından oluşan Atölye 8 ekibi üyelerinden Ayten Eryılmaz, "İnsanların yaşama alanları o kadar betonlaşmaya başladı ki, doğanın güzelliklerini göremez olduk. Başımızı havaya kaldırdığımızda görebildiğimiz mavi gökyüzünün yeşille uyumunun eksikliğini hissederek tuvalin karşısına geçtik. Yeşilin ve mavinin buluştuğu o ıssız mekanları tuvale aktararak bir nebze de olsa Bursa'nın eşsiz güzellikleriyle, bakir kalmış köşelerinin çizgilerde tekrar hayat bulmasını sağladık" dedi.

Köy kadınlarının meselelerini da tuvalle buluşturan Atölye 8 ekibinin çalışmaları 18 Nisan Perşembe gününe kadar Konak Kültürevi'nde sergilenmeye devam edecek.

(MŞ)

15.04.2013 14: 22: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğa Resimleri Konak Kültürevi'nde Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement