Edirne Valisi Duruer'den Kamu Kurum Müdürlerine Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Edirne Valisi Duruer'den Kamu Kurum Müdürlerine Başarı Belgesi

Edirne Valisi Duruer\'den Kamu Kurum Müdürlerine Başarı Belgesi

Edirne Valisi Hasan Duruer, 2013 yılında başarılı olan vali yardımcıları ve kamu kurum müdürlerine başarı belgesi ile ödüllendirdi.

30.12.2013 16:45

Edirne Valisi Hasan Duruer, 2013 yılında başarılı olan vali yardımcıları ve kamu kurum müdürlerine başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Vali Duruer, Valilikte düzenlenen ödül töreninde 2013 yılında yapılan çalışmalara değinerek başarılı bir yıl olduğunu belirtti. Kamu kurum müdürleri ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Vali Duruer, "Edirne'yi daha iler nasıl taşıyabiliriz. araç içerisinde olduk. Bunda da arkadaşlarımızın büyük gayreti oldu. Bir ekip çalışması olmadan bu şehri ileri taşıma şansın sahip değiliz. 2023 için bir takım hedeflerimizin olması lazım" dedi.

Törende Edirne Vali Yardımcıları Hasan Hüseyin Can, Nedim Özırmak, Beyazıt Tanç, Dr. Ayhan Özkan, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Meriç Kaymakamı Mehmet Nurullah Karaman başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Kamu müdürleri arasından Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, SYDV Müdürü Hicran Bali, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Engin Bişar, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hüseyin Metin Sümer, Çalışma ve İş Kur Müdürü Şengül Çildam, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, Özel Kalem Müdürü İbrahim Tarancı, İl Yazı İşleri Müdür Rasim Sağlam, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın, İl Defterdarı İzzet Patan, Vergi Dairesi Başkanı İsmail Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Orman İşletme Müdürü Önder Terzi, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İlhan Açıkgöz, Edirne Halk Sağlığı Müdürü Turgut Çalışkan, Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Fatma Akyol,Devlet Türk Müziği Topluluğu Müdürü Fadıl Atik, Edirne Müze Müdürü Hasan Karakaya, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muhammet Öztürk,Trakya Gümrük ve Ticaret İl Müdür Müslüm Yalçın,Gümrük Müdürü Soner Karadeniz, Pazarkule Gümrük Müdürü Mesut Koç, Trakya Ticaret Bölge Personel Müdürü İlknur Yüksel, İpsala Gümrük Kaçakçılık İstihbarat Müdürü Celalettin Altuk, Trakya Gümrük Ticaret Müdür Yardımcısı Murat Yaşar, Trakya Ticaret Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Özpolat, başarı belgelerini Vali Duruer'den aldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Valisi Duruer'den Kamu Kurum Müdürlerine Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement