Eğitim-Sen'den Icf İşçilerine Destek Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Sen'den Icf İşçilerine Destek Çağrısı

Eğitim-Sen\'den Icf İşçilerine Destek Çağrısı

KESK’e bağlı Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi Örgütlenme Sekreteri Nazım Yılmaz, Eskişehir Organize Bölgesi’nde kurulu olan Isı Cihazları Fabrikası (ICF) işçilerinin 56 gündür süren onurlu mücadelelerinin işçilere ve emekçilere umut ışığı olmaya devam ettiğini söyledi.

30.09.2014 17:25

KESK'e bağlı Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi Örgütlenme Sekreteri Nazım Yılmaz, Eskişehir Organize Bölgesi'nde kurulu olan Isı Cihazları Fabrikası (ICF) işçilerinin 56 gündür süren onurlu mücadelelerinin işçilere ve emekçilere umut ışığı olmaya devam ettiğini söyledi.

DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş sendikasına üye oldukları gerekçesiyle 13 işçinin işten atıldığını öne süren Yılmaz, "İşten atılan işçiler dayatılan bu çalışma koşulların ve işten atmaların 'kader' olmadığı inancıyla fabrika önüne çadır kurarak direnişe başladılar. ICF işçilerinin direnişi hem kendi fabrikalarındaki işçi arkadaşları hem de Organize Sanayi Bölgesinde düşük ücret ve güvencesiz çalışan binlerce işçi için umut ışığı olmuştur. ICF işçileri zaferi tüm işçiler ve emekçiler için işaret fişeği olacaktır. Buradan tüm duyarlı Eskişehir kamuoyunu, fabrikalarda güvenceli iş hayatı, sendika ve sigorta hakkı için ICF işçilerine destek olmaya çağırıyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Sen'den Icf İşçilerine Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement