Elazığ Valisi: "Akın Şatıroğlu Tff Yönetiminde Olmalı" - Son Dakika
Yerel

Elazığ Valisi: "Akın Şatıroğlu Tff Yönetiminde Olmalı"

Elazığ Valisi: "Akın Şatıroğlu Tff Yönetiminde Olmalı"

Bank Asya 1.Lig'de mücadele eden Elazığspor'un TFF Yönetiminde temsil edilmesi beklenirken, Elazığspor Eski Başkanı Akın Şatıroğlu isminin öne çıktığı öğrenildi.

22.02.2012 11:48

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'un TFF Yönetiminde temsil edilmesi beklenirken, Elazığspor Eski Başkanı Akın Şatıroğlu isminin öne çıktığı öğrenildi.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni seçilecek yönetiminin Akın Şatıroğlu'na böyle bir görevi bahşetmesinin sevindirici olacağını ifade ederek, "Yetenekli ve genç birinin öyle bir yerde olması bizleri sevindirir. Elazığspor'u en kötü dönemde alıp Bank Asya'ya çıkarıp Süper Lig'e aday yapması büyük bir başarıdır" dedi.

27 Şubat'ta yapılacak olan Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde kulüpler hummalı bir çalışma içine girerken, Doğu'nun Bank Asya 1. Lig'de yer alan tek takımı olan Elazığspor'un da Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde temsil edilmesi bekleniyor. Seçimler için eski başkanlardan Akın Şatıroğlu isminin öne çıktığı öğrenildi.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Akın Şatıroğlu'nun TFF yönetimine girmesinin Doğu'daki takımlar için çok büyük bir avantaj olacağına dikkat çekerek, "Bölgeyi ve bölge takımlarını çok yakinen bilen birisi böyle bir görev bahşedilirse bizler çok seviniriz. Yetenekli ve genç birinin öyle bir yerde olması bizleri sevindirir. Elazığspor'u en kötü dönemde alıp Bank Asya' ya çıkarıp Süper lig'e aday yapması büyük bir başarıdır" diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu 'da Akın Şataroğlu'nun genç ve yetenekli biri olduğunu belirterek, TFF yönetiminde Şatıroğlu'nun bulunmasının Doğu'daki takımlar adına ve Elazığ adına sevindirici olacağını kaydetti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ Valisi: 'Akın Şatıroğlu Tff Yönetiminde Olmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement