Erdemli Belediyesinden Sahil Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Erdemli Belediyesinden Sahil Düzenlemesi

Erdemli Belediyesinden Sahil Düzenlemesi

Erdemli Belediyesi sahilleri temizleme ve düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

17.07.2014 16:41  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi sahilleri temizleme ve düzenleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamdaki çalışmalar Kocahasanlı sahilinde sürüyor. Belediyeden yapılan açıklamada, engelli vatandaşların sahili rahat ve engelsiz bir şekilde kullanabilmeleri için düzenlemeler yapıldığı, parke ve temizlik çalışmalarının gözden geçirildiği belirtildi.

Bu çalışmaların Erdemli'ye yakışan bir hizmet olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kocahasanlı'da yapılan sahil düzenleme çalışmalarıyla ilgili en ince ayrıntıların hesaplanarak ve en küçük bir detayı bile atlamadan mükemmel bir hizmet sunumunu amaçladıklarının altını çizdi. Tollu, ilçenin sahillerinin dünyanın en iyi sahilleri arasına gireceğini söyledi.

Erdemli sahillerinin, doğal yapı olarak böyle bir konumu hak ettiğini kaydeden Tollu, Erdemli Belediyesi hizmet anlayışı ile bu doğal güzelliğin birleşimi ile bu hedefe ulaşacaklarını vurguladı. Sahillerin hepsinde en iyi hizmeti vermeye devam ettiklerini ifade eden Tollu, sahillerde kültür, turizm ve sosyal anlayışı birleştirdiklerini belirtti. Önemli olanın hizmet kalitesi olduğunu söyleyen Tollu, "Erdemli Belediyesi olarak sahil temizleme ve düzenleme seferberliği başlattık. Ekiplerimiz en kapsamlı hizmeti en hızlı şekilde yapmak için özveriyle çalışıyor. Kocahasanlı sahilindeki eksiklikleri de şu an gideriyoruz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da sağ olsunlar bu hizmetlerden son derece memnunlar" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Belediyesinden Sahil Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement