Euroteam Turkey Muratpaşa'da - Son Dakika
Yerel

Euroteam Turkey Muratpaşa'da

Euroteam Turkey Muratpaşa\'da

İngiltere, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Letonya ve Türkiye’den yaşları 15-23 arasındaki 5’er öğrenci ile birer takım liderinden oluşan “Euroteam Turkey” üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

14.10.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere, Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Letonya ve Türkiye'den yaşları 15-23 arasındaki 5'er öğrenci ile birer takım liderinden oluşan "Euroteam Turkey" üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Avrupa Komisyonu, AB Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Türk Ulusal Ajansı'ndan hibe alan Euroteam Turkey üyeleri "Avrupa Gençlerinin Eğitimdeki Benzerlik ve Farklılıkları" isimli projesiyle 18 Ekim'e kadar Antalya'da çeşitli programlara katılacaklar.

Ziyarete katılan gençlere hitaben konuşan Başkan Ümit Uysal, "Sizleri belediyemizde görmekten dolayı çok mutluyum. Antalya farklı kültürlerden insanların yıllardır yaşadığı bir tarih kentidir. Antik Çağ'da ismi Pamfilya'dır. Avrupa Birliği bir barış projesidir. Gelecekte barış ve kardeşlik projesinin tüm Dünya'ya aktarılması lazım. Dünya'nın buna ihtiyacı var. Bu nedenle projenin çok önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Başkan Uysal, ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Euroteam Turkey Muratpaşa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement