AK Parti Ordu Milletvekili Şener: Fatsa Nefes Alacak - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ordu Milletvekili Şener: Fatsa Nefes Alacak

AK Parti Ordu Milletvekili Şener: Fatsa Nefes Alacak

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Çevre Yolu Projesi'nin geçtiği yer olan Saraytepe bölgesinde incelemelerde bulundu.

12.08.2014 15:14  Güncelleme: 15:25

Fatsa Çevre Yolu ile Fatsa'nın şehir sınırlarının genişleyeceğini söyleyen Şener, Fatsa'nın nefes alacağını belirtti.

Fatsa Çevre Yolu'nun acil ihtiyaç olduğunu vurgulayan Şener, "Ünye Çevre Yolu bitti, Ordu Çevre Yolu hızla devam ediyor. Ordu sahilinde geçiş zorluğu olan merkez Fatsa haline geldi. Fatsa Çevre Yolu için bir proje hazırlanmıştı ama o biraz şehir içinde kalıyor. Biraz daha güneyden Saraytepe üzerinden geçecek yeni proje. Dolayısıyla hem şehri genişletecek hem de ticari ve sanayi merkezlerini çevre yolunun içinde bırakarak şehre çok büyük bir nefes aldıracak" dedi.

Projenin bitmesinin ardından ihaleye çıkılacağını söyleyen Şener, "Proje çalışmaları tamamlanmak üzere. Avam proje hazırlandı. Yaklaşık olarak 28 kilometre uzunluğundaki yol tahmini olarak 430 milyon liraya mal olması bekleniyor. Ama proje ihalesi yapıldıktan sonra yer etütlerine göre yolda Kuzey'e ve Güney'e kayma olabilir. Hızla devam eden proje hazırlığı var. Fatsa Çevre Yolu yakında faaliyete girecek" diye konuştu.

Şener, proje kapsamında yaklaşık 9 kilometre uzunluğunda 6 tünelin bulunacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ordu Milletvekili Şener: Fatsa Nefes Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement