Fırat: "Yeni Türkiye İçin Bir Olalım Erzurum" - Son Dakika
Yerel

Fırat: "Yeni Türkiye İçin Bir Olalım Erzurum"

Fırat: "Yeni Türkiye İçin Bir Olalım Erzurum"

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, ilçe ziyaretlerine kısa bir ara vererek çalışmalarını Palandöken İlçesinde sürdürdü.

15.05.2015 09:55

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, ilçe ziyaretlerine kısa bir ara vererek çalışmalarını Palandöken İlçesinde sürdürdü. Yeni anayasa ile yeni bir düzen, yeni Türkiye ile yeni bir Dünya için birlik olunması gerektiğini ifade eden Fırat, "Erzurumlu tercihini sandıkta yapacaktır. O zaman bol keçeden sallayanlar dersini alacaktır" dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesindeydi. İlk olarak Palandöken İlçe Başkanlığını ziyaret eden Fırat burada İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve partililerle seçim çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

"KALABALIK DERSLİKLER TARİH OLUYOR"

Fırat daha sonra beraberinde partililer ile birlikte ilçede bulunan İbn-i Sina İlkokulu, Yunus Emre Ortaokulu, Hüseyin Avni Ulaş Anadolu Lisesi ve Nafiz Bey Ticaret Meslek Lisesini ziyaret etti. Okullarda idareciler ve öğretmenlerle bir araya gelen Fırat; eğitim alanında yapılan çalışmalara değindi. Ak Parti döneminde eğitimde kaliteyi artırmak amacıyla Erzurum'da yeni 2 bin 417 derslik inşa edildiğinin altını çizen Fırat:

"Öğrencilerin daha rahat şartlarda öğrenim görebilmesi için eğitimin her kademesinde derslik başına düşen öğrenci sayısını düşürdük. 2003 yılında uygulamaya koyduğumuz Ücretsiz Ders Kitabı projesiyle Öğrenciler için kitap bulma derdine, veliler için kitap alma çilesine son verdik. Çocuklarımız artık sınıflarına girdiklerinde kitaplarını sıralarının üstünde buluyorlar" dedi.

Fırat'ın bir sonraki durağı ise Aile Sağlık Merkezleri oldu. Bu arada sağlık personeli ve hastalarla görüşen Fırat, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için destek istedi.

"ÇÖZÜM SÜRECİNİ SONUCA LAŞTIRACAĞIZ"

Fırat daha sonra Ak Parti Yunus Emre Mahalle Temsilciliği açılışına katıldı. İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve partililerin katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Fırat:

"Bölgede Ak Parti'nin çalışmaları başta olmak üzere Çözüm Sürecine engel olmaya çalışan bir takım odaklar var. Bunları hepimiz gayet iyi biliyoruz. Ama biz önümüze konulmaya çalışılan her engele karşı dik durup kararlılığımızdan vazgeçmeyeceğiz. Çözüm Sürecini ne pahasına olursa olsun sonuca ulaştıracağız. Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi ile de bu güzel yurdumuzun kaderini baştan yazacağız inşallah." dedi.

Açılışın ardından Fırat ve partililer Sakalıkesik Ovası Sulama Birliği Başkanlığını ziyaret etti. Burada birlik üyelerinin taleplerini alan Fırat, Kazım Yurdalan mahallesindeki taziye ziyaretinin ardından ilçedeki çalışmalarını tamamladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fırat: 'Yeni Türkiye İçin Bir Olalım Erzurum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement