GAÜN Naci Topçuoğlu MYO'da 400 Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

GAÜN Naci Topçuoğlu MYO'da 400 Fidan Dikildi

GAÜN Naci Topçuoğlu MYO\'da 400 Fidan Dikildi

Naci Topçuoğlu MYO'da Orman Haftası ve Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında 400 fidan dikilerek 'Ağaç Dikme Etkinliği' gerçekleştirildi.

24.03.2014 16:23  Güncelleme: 16:29

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulunda Orman Haftası ve Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında akademik, idari personel ve öğrenciler tarafından 400 fidan dikilerek 'Ağaç Dikme Etkinliği' gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışında konuşan GAÜN Rektör Yardımcısı ve Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cahit Bağcı, Nevruz'un herkesin bayramı olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Bağcı, "Ağaç dikme etkinliğimizle yeni bir başlangıca biz bugünden başlayalım ve herkesin bir fidanı olsun, bu fidanın bakımı da diken kişiye ait olsun istedik. Fidanlar sadece su değil, aynı zamanda ilgi ve bakım da istiyor" diyerek öğrencilere Gaziantep Üniversitesi mensubu olduklarını ve merkez kampustaki etkinliklere de katılmalarını istedi.

Öğrencilere ağaç dikimi hakkında bilgi veren GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Tekin, dikilen fidanların hepsinin canlı birer can olduğunu belirterek, ağaç dikerken köklerinin korunması ve can suyunun mutlaka verilmesi gerektiğini söyledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GAÜN Naci Topçuoğlu MYO'da 400 Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement