Gazeteci Fevzi Yılmaz Narlıdere'de Anılacak - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Fevzi Yılmaz Narlıdere'de Anılacak

Gazeteci Fevzi Yılmaz Narlıdere\'de Anılacak

Gazeteci Fevzi Yılmaz 13 Haziran Cuma günü saat 11.00’da yaşama veda edişinin dördüncü yılında ailesi ve dostları tarafından Narlıdere Yukarıköy Mezarlığı'ndaki mezarı başında anılacak.

10.06.2014 12:23

Gazeteci Fevzi Yılmaz 13 Haziran Cuma günü saat 11.00'da yaşama veda edişinin dördüncü yılında ailesi ve dostları tarafından Narlıdere Yukarıköy Mezarlığı'ndaki mezarı başında anılacak. Kabir başındaki anma etkinliğinin ardından Narlıdere eski belediye binası karşısında bulunan Ahmet Piriştina büstü yanında gazeteci Fevzi Yılmaz için lokma dökülecek.

53 yaşında yaşama vedan gazeteci ve spor adamı Fevzi Yılmaz, uzun yıllar Anadolu takımlarında teknik direktör olarak görev yapmıştı. 20 Ağustos 2003 tarihinden başlayarak haftalık Yakın Plan Gazetesi'ni çıkarıyordu. Gazete ilk yıllarda Narlıdere ve Yarımada'ya yönelik yayın yaparken zamanla tüm İzmir ve ilçelerine ulaşan bir kimliğe ulaşmıştı. Gazeteci Fevzi Yılmaz'ın yazıları bir süre Kent-Yaşam haber-bilgi sitesinde de yayımlanmıştı. 12 Haziran 2010 Cumartesi günü sabah saatlerinde tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitiren Yılmaz, 13 Haziran 2010 Pazar günü toprağa verilmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Fevzi Yılmaz Narlıdere'de Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement